03-12-09

Alles komt terug

Er gaat geen week voorbij of is er wel weer een release van een Deluxe edition van een CD die elke oudere jongere (of noemt u zichzelf graag een ouwe zak?) in de originele editie in zijn collectie heeft.  Zoals Morrissey in '87 zong in Paint a vulgar picture van The Smiths: "Re-issue ! Re-package ! Re-package ! Re-evaluate the songs. Double-pack with a photograph. Extra Track (and a tacky badge)". Op 4 december is het de beurt aan Worst case scenario van dEUS, dat dan in geremasterde deluxe uitvoering verschijnt, inclusief DVD. Ik weet nog niet zeker of ik deze zal aanschaffen, want er lijkt niet zo veel op deze heruitgave te staan dat ik nog niet heb (ik kocht indertijd ook al hun CD-singles, om toch maar geen straffe song te moeten missen). Wat ik zeker wél zal doen is de Digibox programmeren voor een aantal dEUS-specials waar Acht vanaf 04.12 op trakteert n.a.v. de reissue van WCS.

De 90's zijn overigens definitief helemaal terug, want nu blijkt dat Pavement tijdens zijn reünietoernee de AB aandoet. Maar hou het stil, of toch tenminste tot ik een ticket bemachtigd heb.

decoration


 

00:08 Gepost door Geert S in Muziek | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

vleeszak Deze hap laat ik ook met plezier aan me voorbijgaan. Net als het Pavement concert. Er zijn immers tevéél goeie jonge artiesten vandaag die de aandacht verdienen. De relikwieën uit het verleden kregen al de aandacht in hun tijd; laat ze rusten. Al die overbodige reünie concerten... Het lijkt het fuckin' diamond awards festival wel van destijds. 35 euro voor pavement? Dat bedrag betaalde ik voor hun 2 rommelige, slordige, chaotische concerten die ik zag in de tweede helft van de jaren '90. Zelfs Pete Doherty lijkt me momenteel live boeiender dan Pavement destijds. Achja, Malkmus & oude Co hebben gewoon ook hun pensioenspaarpot nodig, en die gun ik hen wel, maar ik spijs hem niet meer. En nochtans ben ik ook een ouwe nutteloze vleeszak.

Gepost door: RoenHetZwoen | 03-12-09

Sold Out in no time ...
En 35 € had ik met plezier neergelegd voor het slackers ball van de eeuw

Gepost door: Zwino | 03-12-09

Nog een heruitgave met !: Diary van Sunny Day Real Estate

Gepost door: LucV | 04-12-09

sunny day Goeie tip - het oeuvre van Sunny day real estate is indertijd grotendeels aan me voorbijgegaan

Gepost door: Geert S | 05-12-09

verlanglijstje kerst En laat mijnheer Salmon mij ook eens weten wat hij op zijn verlanglijstje staan heeft voor onder de kerstboom!

Gepost door: murielle | 07-12-09

Amazon Help - gezinsleden die mijn blog checken! Enfin die wishlist zal geen probleem vormen heb nog een almaar langer wordend lijstje op Amazon staan...

Gepost door: Geert S | 07-12-09

De commentaren zijn gesloten.