06-11-08

Uitverkocht

Ik zou naar Fleet foxes in de AB gaan en snel een ticket kopen. Maar toen zei mijn chef dat we die week naar het buitenland zouden reizen. In het leven moet je teleurstellingen kunnen slikken, en dus hield ik me waardig. Vorige week luidde het echter dat de dienstreis met een paar weken uitgesteld wordt. Tja, shit happens maar natuurlijk is het concert van Fleet foxes intussen uitverkocht. That hurts.  Ook het concert van Late of the pier, diezelfde week in de AB-club, is reeds uitverkocht. Een goede kennis en ex-collega biedt me nu een ticket aan. Ik aas niet op alles wat gehypet wordt maar in het geval van deze Britse jonge honden ga ik dat aanbod toch aannemen en eens zien what the fuss is all about.

decoration

 

Commentaren

Het kan erger Paul McCartney ging in 1989, voor het eerst sinds lange tijd, nog eens op toernee. Mijn vrouw en ik hadden kaarten voor Dortmund. De bus vertrok in Maastricht. Die bewuste middag staan wij aan het staation van Maastricht te wachten op de bus. Niets te zien.
Na twee uur te hebben gewacht ga ik informeren bij de platenwinkel waar ik de kaarten heb gekocht. Het concert blijkt een dag te zijn vervroegd omwille van een grote voetbalwedstijd. Dat was uitgebreid gemeld in de Nederlandse en Duitse pers, maar niet in de Belgische.

Fast forward naar 1993. Paul komt opnieuw langs. Deze keer naar Gent. Wij hebben weer kaarten. De dag van het optreden krijgt mijn vrouw te horen dat ze de volgende dag mag beginnen lesgeven. Wiskunde aan leerlingen van een wiskundige richting. Dat wordt voorbereiden.
Een vriend heeft haar ticket over gekocht en zij heeft Paul McCartney nooit live gezien.
Ik wel, ik stond op de vijfde rij.

Gepost door: Peerke | 07-11-08

correctie overigens is mijn blog nu op het onderstaand adres.

Gepost door: Peerke | 07-11-08

Foxes Donderdagavond rond de klok van 9 reed ik op de snelweg, toen ik op Radio 1 hoorde dat ze tickets weggaven voor Fleet Foxes. Yes, dat was mijn kans. Helaas, m'n gsm lag nog in de koffer, in m'n jaszak. Even stoppen op de pechstrook? Ach wat, tegen dan zijn die kaarten al lang de deur uit. Na het volgende nummer: u mag blijven bellen, want de kaarten voor Fleet Foxes zijn nog lang de deur niet uit. Tevergeefs ...

Gepost door: Zwino | 08-11-08

De commentaren zijn gesloten.